Nest in Lavaux, the heart of UNESCO world heritage, discover our 2 houses design.

Building autorisation is now completed and delivered by the authorities.

The project will be starting construction in April 2023. Collaboration @built.swiss and @sbingenierie

#purgedetoutrecours #building #lavauxvineyards #vaud #architecture #woodframehouse #woodarchitect #woodworking
...

Building autorisation completed!

Our team developed two houses design in Lavaux, VD.
We have just received the building autorisation accepted by the Lavaux commission and the commune.

The project will be starting construction in April 2023. Collaboration @built.swiss and @sbingenierie

#purgedetoutrecours #building #lavauxvineyards #vaud #architecture #woodframehouse #woodarchitect #woodworking
...

Building autorisation completed!

Our team developed two houses design in Lavaux, VD.
We have just received the building autorisation accepted by the Lavaux commission and the commune.

The project will be starting construction in April 2023. Collaboration @built.swiss and @sbingenierie

#purgedetoutrecours #building #lavauxvineyards #vaud #architecture #woodframehouse #woodarchitect #woodworking
...

Housing competition 2021-2022
This project is a new vision of densification for the village of Satigny.

The jury required a proposal for a 12’544 square meters plot with maximum densification. Shortlisted in the architecture competition our team developped a project of 6’630 square meters mixed in 14 appartments and 24 villas.

The project is organised around a concept of water recycling structure and natural pond. The dwellings are oriented on commun gardens. The cars are removed from the ground to favorise eco dynamic mobility, and amphasize biking and slower mobility.

The goal was to create a new village with a guideline of densification for the future with sustainable and self-sufficient building.

The project received a 2nd rank from the jury deliberation.

#competition #shortlisted #jury #mention #architecture #geneve
...

Housing competition 2021-2022
This project is a new vision of densification for the village of Satigny.

The jury required a proposal for a 12’544 square meters plot with maximum densification. Shortlisted in the architecture competition our team developped a project of 6’630 square meters mixed in 14 appartments and 24 villas.

The project is organised around a concept of water recycling structure and natural pond. The dwellings are oriented on commun gardens. The cars are removed from the ground to favorise eco dynamic mobility, and amphasize biking and slower mobility.

The goal was to create a new village with a guideline of densification for the future with sustainable and self-sufficient building.

The project received a 2nd rank from the jury deliberation.

#competition #shortlisted #jury #mention #architecture #geneve
...